Glasvezel =
een nieuwe vrijheid

Glasvezel =
een nieuwe vrijheid

Je wilt vrij zijn. Om te doen en te laten wat je maar wil. Zelf bepalen wat je doet, waar en wanneer. Niet afhankelijk zijn van 1 aanbieder voor snel internet, maar kunnen kiezen. Voor datgene dat het beste past bij jou en je leven. Daarom gunnen we iedereen glasvezel, het snelle en betrouwbare netwerk dat je al deze vrijheid geeft. Een nieuwe vrijheid. En die krijg je nergens anders.

Bekijk aanbieders
Vrijheid om te kiezen

Vrijheid om te kiezen

Niet meer afhankelijk zijn van één aanbieder, maar zelf de provider kiezen bij wie jij je het meeste thuis voelt, tegen de beste prijs. En bevalt het niet? Dan heb je ook gewoon de vrijheid om over te stappen!

Bekijk aanbieders
Vrijheid in snelheid

Vrijheid in snelheid

Je eigen persoonlijke glasvezelaansluiting, die je niet hoeft te delen met de rest van de straat. Dat wordt genieten van internet zoals het is bedoeld. Supersnel, stabiel en echt betrouwbaar.

Hoe werkt glasvezel?
Vrijheid in tv-kijken

Vrijheid in tv-kijken

Je favoriete tv-programma kijken, waar en wanneer het je uitkomt? Met glasvezel heb je een enorme keuze aan zenders, interactieve televisie met Programma gemist en Video on demand. En dat allemaal in hoogste kwaliteit.

Een wereld aan mogelijkheden
Vrijheid in telefonie

Vrijheid in telefonie

Voordelig bellen zonder apart telefoonabonnement? Combineer dan internet met bellen bij je glasvezelaanbieder. Bellen via provider A en internetten via provider B? Alles kan, jij bepaalt!

Een wereld aan mogelijkheden
Vrijheid voor iedereen

Vrijheid voor iedereen

Wij gunnen iedereen glasvezel. Of je nu in de dorpskern woont, in een buitengebied, of ondernemer bent. Iedereen wordt gratis voorzien van supersnel en betrouwbaar internet.

Vrijheid voor iedereen

Veel gestelde vragen

Het aanleggen van een glasvezelnetwerk is heel kostbaar. Daarom kan het glasvezelnetwerk alleen worden aangelegd als minimaal 40% van de huishoudens een glasvezelabonnement afneemt. We hopen dat de eerste schop al in 2018 de grond in kan. Maar samen met alle andere Koggenlanders moet dat lukken, toch?
Op het glasvezelnetwerk concurreren meerdere aanbieders met elkaar. In Koggenland kun je vooralsnog kiezen uit 8 providers. Neem je een abonnement bij een van deze providers voor het leveren van een internetdienst, dan wordt jouw woning gratis aangesloten op het glasvezelnetwerk.
Voor de aanleg van het glasvezelnetwerk gaat alleen een deel van de straat open (meestal de stoep). Deze werkzaamheden zijn vaak binnen een dag klaar. De glasvezel wordt uiteindelijk via een boring in je woning gebracht., dus daarvoor wordt niet in je tuin gegraven.
Jazeker! Je kunt probleemloos overstappen van je huidige provider naar een glasvezelprovider. We raden je wel aan om je huidige abonnement pas op te zeggen wanneer jouw nieuwe abonnement geactiveerd is. Zo zit je geen minuut zonder internet, telefoon of televisie.
Nee hoor, in jouw meterkast wordt alleen een speciaal glasvezelmodem gemonteerd. Hierop kunnen de bestaande tv-, telefoon- en internetkabels worden aangesloten. Ook draadloos internet blijft gewoon mogelijk. Voor digitale televisie krijg je in sommige gevallen een nieuwe decoder. Jouw nieuwe provider kan je hier alles over vertellen.
Heb je een e-mailadres van je huidige provider, dan komt dat te vervallen. Van je nieuwe provider krijg je dan weer een nieuw e-mailadres. Maar eigenlijk raden we je liever aan om een provider-onafhankelijk e-mailadres te nemen van bijvoorbeeld Outlook, Gmail of Live. Deze e-mailadressen blijven namelijk altijd bestaan en zijn overal ter wereld en bij iedere provider te gebruiken. Veel handiger toch?
Geen probleem, dan komt er gewoon een extra aansluiting bij. Via deze nieuwe glasvezelaansluiting van E-Fiber kun je een concurrerend abonnement afsluiten bij een glasvezelprovider. En dat mag ook gewoon een consumenten-abonnement zijn!

Kom naar een van onze informatieavonden

Hier hoor je alles over de aanleg en mogelijkheden van glasvezel en stellen serviceproviders zich aan je voor.
Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. We zouden het fijn vinden als je je aanmeldt.

Inloop vanaf 19.00 uur. Start presentatie 19.30 uur

26 maart – Dorpshuis Zuidermeer

27 maart – Brasserie De Grost Grosthuizen

28 maart – De Brink Obdam

3 april – Gemeentehuis Middenhof De Goorn

4 april – De Batter Ursem

6 april – Dorpshuis De Ridder Berkhout

Schrijf je hier in