Glasvezel =
vrijheid om te kiezen

Glasvezel =
vrijheid om te kiezen

Met glasvezel in huis heb je de vrijheid om zelf de provider te kiezen bij wie jij je het meeste thuis voelt, tegen de beste prijs. En bevalt het niet? Dan stap je toch gewoon weer over? Ook dat is de vrijheid van glasvezel.

Heb je hulp nodig bij het vergelijken van de aanbieders en hun pakketten? Met onze keuzehulp vind je jouw ideale glasvezelabonnement op basis van je persoonlijke voorkeuren.

Trined is inmiddels een van de meest ervaren serviceproviders op glasvezel geworden. TriNed heeft een landelijk netwerk van dealers en eigen servicemonteurs. Zo heb je altijd de klantenservice bij je om de hoek en dat is erg handig. TriNed Zakelijk heeft ook op maat gemaakte pakketten voor bedrijven en (overheids-)instellingen.

Trined

Trined alles-in-één
Vanaf €56 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.trined.nl of bel 0880 803030

De meeste glasvezelproviders kopen hun verbindingen in bij KPN. Tweak is anders. Wij doen heel veel zelf. Zoals zelf apparatuur in wijkcentrales hangen. Daardoor hebben wij véél meer invloed. Op de snelheid, op de inkoopprijs én op de mogelijkheden. Stel je voor: downloaden en uploaden met 1000 Mbit per seconde en voor €7,50 per maand onbeperkt bellen naar vast en mobiel. Dat wordt genieten, als gamer en filmkijker...

Tweak

Tweak Internet 1000Mbit en bellen
Vanaf €32,92 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.tweak.nl of bel 0900 8932543

Multifiber is een nieuwe internetprovider op de Nederlandse markt die zich speciaal richt op glasvezelprojecten in de buitengebieden. Multifiber biedt maximale snelheid van 800Mbit, een goede dienstverlening en een eerlijke prijs. Alle pakketten worden standaard geleverd met een gratis router in bruikleen.

Multifiber

Multifiber Alles-in-één
Vanaf €54,95 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.multifiber.nl of bel 074 2051088

Netrebel wil aan de wereld laten zien dat internet in feite een heel eenvoudig product hoort te zijn. Daarom levert Netrebel ook alleen maar internet. Met één snelheid (namelijk van 1000Mb per seconde) en zonder verdere poespas.

Netrebel

€37,50 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.netrebel.nl

Voor ondernemers die vooruit willen is er internet dat verder gaat. Waar anderen op 50% blijven steken, haalt Signet een dekking van 90% op zakelijke netwerken in Nederland. Hierdoor vind je altijd een passende zakelijke internetoplossing voor je bedrijf. Je kunt elke vestiging en thuiswerker laten aansluiten én meerdere locaties onderling laten koppelen. Zo ben je altijd online.

Signet

Signet Premium Zakelijk
Vanaf €49 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.signet.nl of bel 085 7470000

Pocos levert als onafhankelijke en zelfstandige serviceprovider innovatieve oplossingen voor connectiviteit, telefonie, mobiel en clouddiensten. Pocos gaat graag een succesvol partnership aan met bedrijven om hun automatiseringsnetwerk te ontwerpen, verbeteren en te onderhouden.

Pocos

Prijzen op aanvraag

Ga voor meer informatie naar
www.pocos.nl of bel 088 0100700

Bij Weserve kun je terecht voor alles op het gebied van hosting. Weserve beheert haar eigen netwerk, hardware en helpdesk, die 24/7 bereikbaar is.

Weserve

Prijzen op aanvraag

Ga voor meer informatie naar
www.weserve.nl of bel 074 7600370

XRC services biedt efficiënte netwerkoplossingen voor kleine-, middelgrote- en grote organisaties in de retail- en horecabranche. Van internetverbindingen tot volledige bedrijfsnetwerken; XRC neemt alle zorgen uit handen. Alle internetverbindingen zijn gecertificeerd en beveiligd volgens de nieuwste technieken en de laatste eisen. Zo ben je altijd verzekerd van veilig internet.

XRC Services

Prijs op aanvraag

Ga voor meer informatie naar
www.xrc.nl of bel 088 2990499

Next Gen Networks betekent betrouwbaar zakelijk internet geleverd door een no-nonsense bedrijf. Als onafhankelijke Internet Service Provider leveren wij voor elk bedrijf, samen met onze ICT Partners door heel Nederland, altijd een passende netwerkverbinding met de hoogst mogelijke zekerheid.

Next Gen Networks

Prijs op aanvraag

Ga voor meer informatie naar
www.ngnetworks.nl/ of bel 088 6380000

SNLR (uitspraak sneller) heeft niet alleen voordelig internet, maar ook een zeer uitgebreid basis pakket aan zenders. We zijn de provider die net dat ene stapje extra zet voor de klant, dat kun je ook terug zien aan de positieve recensies. Internet in de snelheden 500 en 1000 Mbit en televisie kun je kijken via de Televisie-App of Interactieve Televisie.

SNLR

SNLR alles in één
Vanaf €52 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.snlr.nl of mail naar info@snlr.nl

Laat me weten wanneer er bij mij glasvezel komt

Inschrijfavonden
Twijfel je, of heb je moeite om het juiste abonnement te kiezen? Kom dan naar een van onze inschrijfavonden bij jou in de buurt. Hier kun je al je vragen stellen aan onze adviseurs en helpen ze je graag met het maken van de juiste keuze.
Buurthuis De Brink in Obdam17 en 18 oktober van 19.00 tot 21.00 uur
Café D’Ontmoeting in De Goorn17 en 18 oktober van 19.00 tot 21.00 uur