Glasvezel =
voor iedereen

Glasvezel =
voor iedereen

Iedereen heeft recht op supersnel en betrouwbaar internet. Het glasvezelnetwerk in Koggenland wordt bij voldoende aanmeldingen gratis aangelegd door netwerk E-Fiber. Daar profiteren niet alleen de bewoners in de dorpskernen van maar ook de huizen en agrariërs in de buitengebieden zoals bijvoorbeeld Zuidermeer, Oudendijk, Scharwoude, Wogmeer en Hensbroek. Zelfs alle bedrijven, zorginstellingen en scholen worden gratis aangesloten! En die kunnen als ze willen gebruik maken van een voordelig consumentenabonnement.

“Sinds 2014 willen we al sneller internet in de Zuidermeer. Helaas heeft de leverancier van het traditionele kabelnetwerk aangegeven dat dit nooit gaat gebeuren. Zelf aanleggen is enorm kostbaar en dus ook geen optie. Gelukkig is de gemeente nu voor het aanleggen van glasvezel in zee gegaan met E-Fiber, waardoor de aanleg ook nog gratis is. Internet is inmiddels een primaire voorziening geworden. En wij vinden dat die van goede kwaliteit moet zijn, maar ook open en toegankelijk voor meerdere providers.”

Maikel Groot
Namens Werkgroep snel internet Zuidermeer

Quote

“Voor mijn werk sta ik dagelijks via internet veelvuldig in contact met mijn klanten. Snel internet is voor mij hierbij van levensbelang. Via social media kanalen verstuur ik filmpjes, foto’s en blogs over mijn werk naar de klanten over hun vaak kostbare bolides. Een betrouwbaar en snel netwerk is hierbij essentieel. Het mooie van dit glasvezelinternet is dat het zonder aansluitkosten aangelegd wordt, wat normaal heel prijzig is. En ik zit niet vast aan een duur zakelijk maandabonnement.”

Jurgen Hesselink
Jurgh Car Detailing

Quote

“Ik kies voor glasvezel omdat ik graag meer keuzevrijheid wil met betrekking tot aanbieder van internet en televisie. Daarnaast is sneller internet altijd welkom, wat mij betreft ook in de dorpskern van Ursem. De aanbieders die we nu hebben laat ook aardig wat steekjes vallen op het gebied van service en aanbod.”

Linda Schoutsen

Quote

Laat me weten wanneer er bij mij glasvezel komt

Inschrijfavonden
Twijfel je, of heb je moeite om het juiste abonnement te kiezen? Kom dan naar een van onze inschrijfavonden bij jou in de buurt. Hier kun je al je vragen stellen aan onze adviseurs en helpen ze je graag met het maken van de juiste keuze.
Buurthuis De Brink in Obdam17 en 18 oktober van 19.00 tot 21.00 uur
Café D’Ontmoeting in De Goorn17 en 18 oktober van 19.00 tot 21.00 uur