Glasvezel =
eenvoudig overstappen

Glasvezel =
eenvoudig overstappen

In 5 stappen naar jouw ideale glasvezelabonnement
Overstappen op glasvezel is heel eenvoudig. Met onze online keuzehulp regel je het gemakkelijk zelf. Heb je de juiste keuze gemaakt? Sluit dan een abonnement af en je ontvangt een bevestiging van jouw provider. En geen zorgen: je zit nergens aan vast. Komt er geen glasvezel, dan gaat ook jouw abonnement niet in.

 

Je oude abonnement opzeggen

Zeg je huidige abonnement pas op, wanneer je nieuwe abonnement geactiveerd is. Zo zit je geen minuut zonder internet, telefoon of televisie. Veel providers hebben een opzeg- of overstapservice, zij regelen dan de opzegging van jouw oude abonnement. Kun jij lekker achteroverleunen en genieten van alle vrijheid die glasvezel je biedt.

Let op: Heb je een e-mailadres van je huidige provider? Dan komt dat te vervallen. Van je nieuwe provider krijg je een nieuw e-mailadres. Maar je kunt natuurlijk veel beter een onafhankelijk e-mailadres gebruiken, van bijvoorbeeld Outlook, Gmail of Live. Deze e-mailadressen blijven namelijk altijd bestaan en zijn overal ter wereld en bij iedere provider te gebruiken. Veel handiger toch?

Laat me weten wanneer er bij mij glasvezel komt

Inschrijfavonden
Twijfel je, of heb je moeite om het juiste abonnement te kiezen? Kom dan naar een van onze inschrijfavonden bij jou in de buurt. Hier kun je al je vragen stellen aan onze adviseurs en helpen ze je graag met het maken van de juiste keuze.
Buurthuis De Brink in Obdam17 en 18 oktober van 19.00 tot 21.00 uur
Café D’Ontmoeting in De Goorn17 en 18 oktober van 19.00 tot 21.00 uur