Glasvezel =
eenvoudig overstappen

Glasvezel =
eenvoudig overstappen

Overstappen van je huidige kabelaanbieder naar een glasvezelprovider is echt heel makkelijk. Het werkt als volgt:

  1. Vergelijk bij Aanbieders de pakketten en tarieven van de verschillende providers. De aanbieders concurreren met elkaar, dus jij krijgt altijd de scherpste prijs.
  2. Kies het pakket dat het beste bij jouw situatie en budget past en sluit via de website van de provider een abonnement af. Van je nieuwe provider hoor je vervolgens alles over de ingangsdatum van jouw glasvezelabonnement en het aansluiten van het glasvezelmodem.
  3. Wil je je tv-abonnement bij je huidige provider behouden en alleen internetten via glasvezel? Dat kan! Sluit dan gewoon een internet-only abonnement af bij je nieuwe provider.
  4. Zodra jouw woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk en je glasvezelabonnement is geactiveerd, kun je direct gebruikmaken van het supersnelle glasvezelnetwerk van E-Fiber.
  5. Mocht het glasvezelnetwerk er toch niet komen (waar we niet vanuit gaan), dan gaat jouw abonnement ook niet in.

Je oude abonnement opzeggen

Zeg je huidige abonnement pas op, wanneer je nieuwe abonnement geactiveerd is. Zo zit je geen minuut zonder internet, telefoon of televisie. Veel providers hebben een opzeg- of overstapservice, zij regelen dan de opzegging van jouw oude abonnement. Kun jij lekker achteroverleunen en genieten van alle vrijheid die glasvezel je biedt.

Let op: Heb je een e-mailadres van je huidige provider? Dan komt dat te vervallen. Van je nieuwe provider krijg je een nieuw e-mailadres. Maar je kunt natuurijk veel beter een onafhankelijk e-mailadres gebruiken, van bijvoorbeeld Outlook, Gmail of Live. Deze e-mailadressen blijven namelijk altijd bestaan en zijn overal ter wereld en bij iedere provider te gebruiken. Veel handiger toch?

Trined is inmiddels een van de meest ervaren serviceproviders op glasvezel geworden. TriNed heeft een landelijk netwerk van dealers en eigen servicemonteurs. Zo heb je altijd de klantenservice bij je om de hoek en dat is erg handig. TriNed Zakelijk heeft ook op maat gemaakte pakketten voor bedrijven en (overheids-)instellingen.

Trined

Trined alles-in-één
Vanaf €56,00 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.trined.nl of bel 0880 803030

De meeste glasvezelproviders kopen hun verbindingen in bij KPN. Tweak is anders. Wij doen heel veel zelf. Zoals zelf apparatuur in wijkcentrales hangen. Daardoor hebben wij véél meer invloed. Op de snelheid, op de inkoopprijs én op de mogelijkheden. Stel je voor: downloaden en uploaden met 1000 Mbit per seconde en voor € 7,50 per maand onbeperkt bellen naar vast en mobiel. Dat wordt genieten, als gamer en filmkijker...

Tweak

Tweak Internet 1000Mbit en bellen
Vanaf €30,45 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.tweak.nl of bel 0900 8932543

Multifiber is een nieuwe internetprovider op de Nederlandse markt die zich speciaal richt op glasvezelprojecten in de buitengebieden. Multifiber biedt maximale snelheid van 800Mbit, een goede dienstverlening en een eerlijke prijs. Alle pakketten worden standaard geleverd met een gratis router in bruikleen.

Multifiber

Multifiber Alles-in-één
Vanaf €54,95 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.multifiber.nl of bel 074 2051088

Netrebel wil aan de wereld laten zien dat internet in feite een heel eenvoudig product hoort te zijn. Daarom levert Netrebel ook alleen maar internet. Met één snelheid (namelijk van 1000Mb per seconde) en zonder verdere poespas.

Netrebel

€37,50 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.netrebel.nl

Voor ondernemers die vooruit willen is er internet dat verder gaat. Waar anderen op 50% blijven steken, haalt Signet een dekking van 90% op zakelijke netwerken in Nederland. Hierdoor vind je altijd een passende zakelijke internetoplossing voor je bedrijf. Je kunt elke vestiging en thuiswerker laten aansluiten én meerdere locaties onderling laten koppelen. Zo ben je altijd online.

Signet

Signet Premium Zakelijk
Vanaf €49,00 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.signet.nl of bel 085 7470000

Pocos levert als onafhankelijke en zelfstandige serviceprovider innovatieve oplossingen voor connectiviteit, telefonie, mobiel en clouddiensten. Pocos gaat graag een succesvol partnership aan met bedrijven om hun automatiseringsnetwerk te ontwerpen, verbeteren en te onderhouden.

Pocos

Prijzen op aanvraag

Ga voor meer informatie naar
www.pocos.nl of bel 088 0100700

Bij Weserve kun je terecht voor alles op het gebied van hosting. Weserve beheert haar eigen netwerk, hardware en helpdesk, die 24/7 bereikbaar is.

Weserve

Prijzen op aanvraag

Ga voor meer informatie naar
www.weserve.nl of bel 074 7600370

XRC services biedt efficiënte netwerkoplossingen voor kleine-, middelgrote- en grote organisaties in de retail- en horecabranche. Van internetverbindingen tot volledige bedrijfsnetwerken; XRC neemt alle zorgen uit handen. Alle internetverbindingen zijn gecertificeerd en beveiligd volgens de nieuwste technieken en de laatste eisen. Zo ben je altijd verzekerd van veilig internet.

XRC Services

Prijs op aanvraag

Ga voor meer informatie naar
www.xrc.nl of bel 088 2990499

Laat me weten wanneer er bij mij glasvezel komt

Kom naar een van onze informatieavonden

Hier hoor je alles over de aanleg en mogelijkheden van glasvezel en stellen serviceproviders zich aan je voor.
Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. We zouden het fijn vinden als je je aanmeldt.

Inloop vanaf 19.00 uur. Start presentatie 19.30 uur

26 maart – Dorpshuis Zuidermeer

27 maart – Brasserie De Grost Grosthuizen

28 maart – De Brink Obdam

3 april – Gemeentehuis Middenhof De Goorn

4 april – De Batter Ursem

6 april – Dorpshuis De Ridder Berkhout

Schrijf je hier in